16 INCH MACBOOK PRO SLEEVE

Van Amsterdamse marktzeilen tot
unieke laptophoes voor jouw MacBook.

macbook pro 16 inch sleeve case cover unbegun red 2
Rubber logo
Neopreen stootrand
Gerecyclede oude Amsterdamse marktzeilen
Hoogwaardige YKK rits
Unieke en functionele zip puller
Beschermende schuimlaag ter preventie van krassen en deuken

SPECIFICATIES SLEEVE

De buitenzijde van de laptophoes gemaakt van oude Amsterdamse marktzeilen. Het duurzame materiaal is stevig, one-of-a-kind en waterafstotend. De hoes is gevoerd met dempend schuim en neopreen materiaal. Deze schuimlaag zorgt ervoor dat jouw laptop tegen een stootje kan en bestendig is tegen krassen. Middels een kwalitatieve ritssluiting aan de bovenzijde is de laptop sleeve volledig af te sluiten. De unieke ritstrekkers maken het geheel compleet.

EEN DUURZAME HOES VOOR
JOUW 16 INCH MACBOOK PRO

Jarenlang beschermden de Amsterdamse marktzeilen kooplieden tegen weer en wind. Na de transformatie tot duurzame laptop sleeve zorgen ze voortaan voor ultieme protectie van jouw MacBook.

Deze strak vormgegeven laptophoes van UNBEGUN is speciaal ontworpen voor de nieuwe MacBook Pro 16 inch. Alle duurzame laptophoezen worden handgemaakt in Amsterdam en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

BENIEUWD HOE DE 16 INCH MACBOOK PRO SLEEVE WORDT GEPRODUCEERD?

De laptop sleeve wordt met trots met de hand gemaakt en volledig lokaal geproduceerd. Nadat de marktzeilen zijn gewassen en met de hand zijn nageboend worden ze met behulp van patronen op maat gesneden. Eén van de naaisters van UNBEGUN is Maartje. De voormalig theaterkostuum ontwerper maakt vanuit haar werkruimte net buiten de stad al een aantal jaar tassen voor UNBEGUN. Lees haar verhaal op de pagina How it’s made.

How it's made