Free shipping from €99
Worldwide shipping

UNBEGUN X KI/KI

Tegenwoordig is DJ KI/KI niet weg te denken op festivals met elektronische muziek. Van Lowlands en DGTL tot optredens over de hele wereld. Speciaal voor haar eigen 5HRS OF ACID event hebben wij exclusieve tassen ontworpen, gemaakt van oude banners.

Ter promotie van het 5HRS OF ACID event van KI/KI zijn diverse promotie banners ontwikkeld. Nadat deze banners waren ingezet voor marketingdoeleinden, was het tijd om de kleurrijke banners een nieuw leven te geven. In de vorm van unieke schoudertassen, kunnen de oude banners nog jaren mee.

De tassen zijn speciaal ontworpen voor KI/KI en Intercell Events en worden verkocht zolang de voorraad strekt. Dus wacht niet te lang.

Foto credits: Martijn Kuyvenhoven / KI/KI / Intercell Events

How it's made

We maken alle UNBEGUN-producten helemaal met de hand. En we produceren ze lokaal in Amsterdam. Hoe? Nadat de banners met patronen op maat zijn geknipt, worden deze delen gewassen. Tot slot maken onze naaisters er iets unieks van.

banners met potentie

Veel promotie banners worden na gebruik weggegooid. Erg zonde, omdat ze vaak nog van goede kwaliteit zijn en hergebruikt kunnen worden. Ook KI/KI en Intercell waren het hier mee eens en gingen op zoek naar een nieuwe bestemming voor de promotie banners.

EEN TWEEDE LEVEN VOOR JOUW BANNER

Wij helpen ook jouw organisatie graag met het recyclen van de oude banner of reclamedoek. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Martijn

Availability