Free shipping from €99
Worldwide shipping

UNBEGUN X INTERCELL

Intercell organiseert wekelijks door heel Europa elektronische muziekevenement. Met de evenementen streven ze ernaar om weergaloze momenten te creëren voor hun bezoekers. Dit doen ze doormiddel van top-notch muziek, artiesten en producties met een industrieel en minimalistisch design. 

Na ieder evenement worden de evenementbanners die Intercell gebruikt weggegooid. Zonde natuurlijk, want de banners hebben een prachtige unieke print en zijn nog van goede kwaliteit. This is where UNBEGUN comes in. 

Vanaf dit jaar zullen alle banners van Intercell gerecycled worden tot hoogwaardige tassen. Deze tassen worden vervolgens in gelimiteerde oplage aangeboden op het volgende evenement. Tijdens Intercell Indoor 2023 zijn de eerste tassen al verkocht en het was een groot succes: alle tassen waren binnen drie kwartier uitverkocht.

Op naar het volgende event!

How it's made

We maken alle UNBEGUN-producten helemaal met de hand. En we produceren ze lokaal in Amsterdam. Hoe? Nadat de banners met patronen op maat zijn geknipt, worden deze delen gewassen. Tot slot maken onze naaisters er iets unieks van.

banners met potentie

Veel banner materiaal wordt na gebruik weggegooid. Erg zonde, omdat ze vaak nog van goede kwaliteit zijn en hergebruikt kunnen worden. Ook Intercell was het hier mee eens en ging op zoek naar een nieuwe bestemming voor de eventbanners.

EEN TWEEDE LEVEN VOOR JOUW BANNER

Wij helpen ook jouw organisatie graag met het recyclen van de oude banner of reclamedoek. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Martijn

Availability