Free shipping from €99
Worldwide shipping

UNBEGUN X FRESHHEADS

Deze zomer bestond Freshheads 20 jaar. Dat moest natuurlijk goed gevierd worden. En hoe kun je dat nou beter vieren dan met een eigen festival. FRESHTIVAL werd een feest waar de komende 20 jaar nog over nagepraat gaat worden. Om dit feestgevoel nog even vast te houden hebben wij in samenwerking met Freshheads de festivalbanners omgetoverd tot laptop sleeves. 

Op deze manier krijgen de banners een mooie nieuwe bestemming en wordt iedereen bij Freshheads dagelijks herinnerd aan die fantastische dag.

How it's made

We maken alle UNBEGUN-producten helemaal met de hand. En we produceren ze lokaal in Amsterdam. Hoe? Nadat de banners met patronen op maat zijn geknipt, worden deze delen gewassen. Tot slot maken onze naaisters er iets unieks van.

banners met potentie

Veel banner materiaal wordt na gebruik weggegooid. Erg zonde, omdat ze vaak nog van goede kwaliteit zijn en hergebruikt kunnen worden. Ook Freshheads was het hier mee eens en ging op zoek naar een nieuwe bestemming voor de festivalbanners.

EEN TWEEDE LEVEN VOOR JOUW BANNER

Wij helpen ook jouw organisatie graag met het recyclen van de oude banner of reclamedoek. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Martijn

Availability