Gratis verzending vanaf €99
We verzenden wereldwijd

UNBEGUN X OBEY

OBEY en UNBEGUN hebben hun krachten gebundeld en presenteren met trots een exclusieve collectie tassen. Unieke tassen gemaakt van overtollige voorraad van OBEY. UNBEGUN heeft deze deadstock nieuw leven ingeblazen door vrijwel elk detail te hergebruiken, inclusief de ritsen, labels en zakken. Voor de voering van de tassen is gerecycled canvas gebruikt en de hengsels en ritstrekkers zijn afkomstig van materialen die UNBEGUN eerder gebruikte. De 9 verschillende tassen zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de oplage is beperkt...

How it's made

We maken alle UNBEGUN-producten helemaal met de hand. En we produceren ze lokaal in Amsterdam. Hoe? Nadat de jassen zijn gedemonteerd zijn, worden alle lossen delen met patronen op maat geknipt. Tot slot maken onze naaisters er iets unieks van.

deadstock met potentie

Bij UNBEGUN upcyclen we alles, van oude reclamebanners tot festivaltenten. Nu wordt kleding aan het assortiment toegevoegd. Voor OBEY hebben wij praktisch de hele jas opnieuw gebruikt, inclusief de ritsen, labels en zakken. En dat alles ontworpen en gemaakt in Amsterdam.

De launch van de samenwerking is 20 juli in de OBEY Art Space in Amsterdam. De collectie is hier t/m augustus te bekijken. Kom zeker even een kijkje nemen!

De gelimiteerde collectie is nu verkrijgbaar

SHOP DE UNBEGUN X OBEY COLLECTIE

Beschikbaarheid