WIJ RECYCLEN
JOUW GEBRUIKTE BANNERS
TOT UNIEKE PRODUCTEN


Het recyclen van alle oude marktzeilen in Amsterdam is ons doel. Dit blijft onze missie totdat wij het laatste zeil hebben omgetoverd tot unieke tas of laptop sleeve. Maar vanaf nu geven wij ook jouw organisatie de kans om gebruikte banners een nieuw leven te geven.

VAN BANNER TOT TAS OF LAPTOP SLEEVE

De banners van bijvoorbeeld festivals of evenementen hebben vrijwel dezelfde structuur als de marktzeilen waar wij al jaren mee werken. Ze zijn waterafstotend, stevig, vaak prachtig van kleur en uitermate geschikt om te recyclen. Banners die onder meer geschikt zijn voor recycling: festival banners, evenementen banners, gevel banners en hekwerkbanners

Met het recyclen draagt jouw organisatie bij aan een beter milieu. Daarnaast geven wij jou de mogelijkheden om samen met ons een one-of-a-kind relatiegeschenk te ontwikkelen.

recyclen banners Unbegun recycling laptop sleeve 3
recyclen banners Unbegun recycling laptop sleeve 4
recyclen banners Unbegun recycling laptop sleeve 1
recyclen banners Unbegun recycling laptop sleeve 2
recyclen banners Unbegun recycling flight bag
recyclen banners Unbegun recycling shoulder bag
recyclen banners Unbegun recycling fanny pack

MAAR WIE IS UNBEGUN?

Wij van UNBEGUN hebben jarenlange ervaring in het recyclen van oude marktzeilen. Al onze tassen en laptop sleeves worden handgemaakt in Amsterdam. Dagelijks maken wij mensen van over de hele wereld blij met onze duurzame producten.

Jouw oude banners kunnen wij recyclen tot de volgende producten: laptop sleeves, fanny packs, shoulder bags, flight bags en keychains.

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?