NIEUWMARKT SHOULDER BAG

Looking for a compact, weatherproof bag? You’ve found it.

DE NIEUWMARKT SHOULDER BAG

Upcycling at its finest: de Nieuwmarkt Shoulder Bag. Deze schoudertas met karakter is je ideale wingman voor iedere gelegenheid. Van een hike door de wildernis tot een avondje uit.

Deze nieuwe schoudertas is een stijlvolle aanvulling op de UNBEGUN essential bag collectie. Waar de Amsterdamse marktzeilen voorheen kooplieden beschermden tegen weer en wind, biedt dit gerecyclede materiaal voortaan de ultieme bescherming aan jouw essentials. Weer of geen weer.

Berg je powerbank, telefoon of portemonnee veilig op in één van de twee vakken. Hier passen trouwens ook met gemak je zonnebril, paspoort en sleutels bij. De vakken zijn afsluitbaar met een kwalitatief hoogwaardige rits. De ritsen zijn uitgerust met handige ritstrekkers, zodat je snel overal bij kan. Het hoofdcompartiment is gevoerd met een zachte satijnen stof en heeft hierdoor een luxe uitstraling.

Op zoek naar een compacte, weersbestendige tas? Je hebt hem gevonden. Volledig handgemaakt in Amsterdam van gerecycled, duurzaam materiaal.

BENIEUWD HOE DE NIEUWMARKT SHOULDER BAG WORDT GEPRODUCEERD?

De Nieuwmarkt Shoulder Bag wordt met trots met de hand gemaakt en volledig lokaal geproduceerd. Nadat de marktzeilen zijn gewassen en met de hand zijn nageboend worden ze met behulp van patronen op maat gesneden. Eén van de naaisters van UNBEGUN is Maartje. De voormalig theaterkostuum ontwerper maakt vanuit haar werkruimte net buiten de stad al een aantal jaar tassen voor UNBEGUN. Lees haar verhaal op de pagina How it’s made.

How it's made