NOORDERMARKT OFFICE BAGS

Strictly business and casual smart.

DE NOORDERMARKT OFFICE BAG

De moderne Noordermarkt office bag sluit met een waterafstotende rits en is tech-savvy met een 15 inch laptopvak. De office bag heeft drie vakken aan de binnenkant en twee ritsvakken aan de buitenkant. De tas is casual smart en heeft een verharde onder- en bovenkant. De bodem is voorzien van een grip-system en de padded achterkant zorgt voor ultiem comfort. Omdat de tas gevoerd is met sterke, waterafstotende stof, ben je weer en wind bestendig. Op de achterkant van de office bag vind je de drie kruizen van Amsterdam.

De office bag is vernoemd naar de Amsterdamse Noordermarkt. Op zaterdag vind je hier de beste biologische producten en maandags is het vintage hunter’s heaven.

BENIEUWD HOE DE OFFICE BAG WORDT GEPRODUCEERD?

De Noordermarkt office bag wordt met trots met de hand gemaakt en volledig lokaal geproduceerd. Nadat de marktzeilen zijn gewassen en met de hand zijn nageboend worden ze met behulp van patronen op maat gesneden. Eén van de naaisters van UNBEGUN is Maartje. De voormalig theaterkostuum ontwerper maakt vanuit haar werkruimte net buiten de stad al een aantal jaar tassen voor UNBEGUN. Lees haar verhaal op de pagina How it’s made.

How it's made