MACBOOK PRO 14 INCH SLEEVE

Duurzame laptop sleeves van materiaal met een verhaal.

Limestone neopreen stootrand
Materiaal met een verhaal
Hoogwaardige YKK rits
Unieke en functionele ritstrekker
Laag van gerecycled schuim ter preventie van krassen en deuken
Zachte voeringstof van gerecycled plastic flessen (RPET)

SPECIFICATIES SLEEVE

De buitenzijde van de laptophoes is gemaakt van sterk, stevig materiaal dat weer en wind heeft getrotseerd. De hoes heeft een laag van gerecycled schuim. Deze schuimlaag zorgt ervoor dat jouw laptop tegen een stootje kan en bestendig is tegen krassen. Middels een kwalitatieve ritssluiting aan de bovenzijde is de laptop sleeve volledig af te sluiten. De unieke ritstrekkers maken het geheel compleet.

EEN DUURZAME HOES VOOR
JOUW 14 INCH MACBOOK PRO

Jarenlang beschermden onze zeilen koopwaar en andere goederen tegen de elementen. Na de transformatie tot duurzame laptop sleeve zorgen ze voortaan voor ultieme protectie van jouw laptop.

Deze strak vormgegeven laptophoes van UNBEGUN is speciaal ontworpen voor de nieuwe MacBook Pro 14 inch. Alle duurzame laptop sleeves worden handgemaakt in Amsterdam en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

BENIEUWD HOE DE MACBOOK PRO 14 INCH SLEEVE WORDT GEPRODUCEERD?

De laptop sleeve wordt met trots met de hand gemaakt en volledig lokaal geproduceerd. Nadat de marktzeilen zijn gewassen en met de hand zijn nageboend worden ze met behulp van patronen op maat gesneden. Eén van de naaisters van UNBEGUN is Maartje. De voormalig theaterkostuum ontwerper maakt vanuit haar werkruimte net buiten de stad al een aantal jaar tassen voor UNBEGUN. Lees haar verhaal op de pagina How it’s made.

How it's made