LAPTOP SLEEVES

Van Amsterdamse marktzeilen tot duurzame laptop sleeves.

DE DUURZAME LAPTOP SLEEVE

Jarenlang beschermden de Amsterdamse marktzeilen kooplieden tegen weer en wind. Na de transformatie tot duurzame laptop sleeve zorgen ze voortaan voor ultieme protectie van jouw notebook. 

Deze strak vormgegeven sleeve van UNBEGUN is zowel verkrijgbaar voor 13- en 15 inch laptops en de nieuwe 16 inch MacBook Pro. De buitenzijde is gemaakt van oude Amsterdamse marktzeilen. Het duurzame materiaal is stevig, one-of-a-kind en waterafstotend. De sleeve is gevoerd met dempend neopreen materiaal. Deze schuimlaag zorgt ervoor dat jouw laptop tegen een stootje kan en bestendig is tegen krassen. Middels een kwalitatieve ritssluiting aan de bovenzijde is de sleeve volledig af te sluiten. De unieke ritstrekkers maken het geheel compleet. 

Alle duurzame laptop sleeves worden handgemaakt in Amsterdam en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

BENIEUWD HOE DE LAPTOP SLEEVE WORDT GEPRODUCEERD?

De laptop sleeve wordt met trots met de hand gemaakt en volledig lokaal geproduceerd. Nadat de marktzeilen zijn gewassen en met de hand zijn nageboend worden ze met behulp van patronen op maat gesneden. Eén van de naaisters van UNBEGUN is Maartje. De voormalig theaterkostuum ontwerper maakt vanuit haar werkruimte net buiten de stad al een aantal jaar tassen voor UNBEGUN. Lees haar verhaal op de pagina How it’s made.

How it's made