IPAD PRO SLEEVE

Duurzame iPad Pro sleeves van materiaal met een verhaal.

Limestone neopreen stootrand
Materiaal met een verhaal
Hoogwaardige YKK rits
Unieke en functionele ritstrekker
Laag van gerecycled schuim ter preventie van krassen en deuken
Zachte voeringstof van gerecycled plastic flessen (RPET)

SPECIFICATIES SLEEVE

De buitenzijde van de iPad Pro hoes is gemaakt van sterk, stevig materiaal dat weer en wind heeft getrotseerd. De hoes heeft een laag van gerecycled schuim. Deze schuimlaag zorgt ervoor dat jouw iPad Pro tegen een stootje kan en bestendig is tegen krassen. Middels een kwalitatieve ritssluiting aan de bovenzijde is de iPad Pro sleeve volledig af te sluiten. De unieke ritstrekkers maken het geheel compleet.

EEN DUURZAME HOES VOOR
JOUW IPAD PRO

Jarenlang beschermden onze zeilen koopwaar en andere goederen tegen de elementen. Na de transformatie tot duurzame laptop sleeve zorgen ze voortaan voor ultieme protectie van jouw iPad Pro.

Deze strak vormgegeven iPad Pro hoes van UNBEGUN is speciaal ontworpen voor de nieuwe iPad Pro 11 inch en de iPad Pro 12.9 inch. Alle duurzame iPad Pro sleeves worden handgemaakt in Amsterdam en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

BENIEUWD HOE DE IPAD PRO SLEEVE WORDT GEPRODUCEERD?

De iPad Pro sleeve wordt met trots met de hand gemaakt en volledig lokaal geproduceerd. Nadat de marktzeilen zijn gewassen en met de hand zijn nageboend worden ze met behulp van patronen op maat gesneden. Eén van de naaisters van UNBEGUN is Maartje. De voormalig theaterkostuum ontwerper maakt vanuit haar werkruimte net buiten de stad al een aantal jaar tassen voor UNBEGUN. Lees haar verhaal op de pagina How it’s made.

How it's made